top of page

LIVESTREAM

In deze tijden waarin mensen elkaar niet in den lijve kunnen ontmoeten, moeten we zoeken naar andere oplossingen. Om toch 'aanwezig' te kunnen zijn bij een presentatie, uitvaart of evenement kan een livestream uitkomst bieden.

In samenwerking met SLS Productions bieden wij een livestream aan op elke gewenste locatie. Het enige wat wij nodig hebben is internet, stroom en een beetje koffie.

De laatste maanden hebben wij veel geïnvesteerd om een livestream van hoog niveau neer te zetten. Inmiddels kunnen we met enige bescheidenheid zeggen dat we ruime ervaring hebben opgedaan en dat we goed zijn in wat we doen. De combinatie VidiVision en SLS Productions blijkt een schot in de roos.

Op elke productie komen wij met minimaal 3 camera's en 2 technici. Onze compacte regieset bestaat uit 3 flightcases die we achterin de ruimte plaatsen. Van daaruit bedienen we de camera's en het audio, en houden we de internetverbinding in de gaten.

Kijkers hebben toegang tot de stream via onze eigen website: www.kijkmetonsmee.nl. Eventueel is de stream te beveiligen met een zelf gekozen wachtwoord. Wij kunnen streamen voor alle doelgroepen: vanaf een klein aantal kijkers voor een uitvaart, tot tienduizenden kijkers voor een live-optreden van een artiest.

Door onze samenwerking is er enorm veel mogelijk. Zaalversterking, muziek, opname, een gemonteerde reportage of een drone; alles kan.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page